Samenwerking

Samenwerking

Samenwerking

Veel ondernemers struikelen als hun organisatie gegroeid is. Na een paar jaar komen zij erachter dat ze, meer nog dan het ondernemerschap, veel meer manager zijn geworden. En het managen van een organisatie is niet voor elke ondernemer weggelegd, terwijl het leiden van de onderneming essentieel is om 'in business' te blijven.

Structuur, samenwerking en communicatie zijn de sleutelwoorden. Het gaat om het beheersen van tijd, geld en capaciteit van mensen met een voortdurende focus op het te bereiken doel. De rol die ik kan aannemen is die van:

Sparringpartner

Vanuit een ander gezichtspunt sparren we over de successen, de uitdagingen én de valkuilen van uw ondernemerschap. Samen bespreken we de kwesties en de problematiek die hieruit voortkomen. Wát wordt ervaren en hóe wordt het ervaren. Met de Lean Six Sigma methode kom ik snel tot de kern van wat er speelt.

Samenwerken team leuk

MT - Advies

Is er in de organisatie een probleem, waar het managementteam niet uitkomt? Ik woon vergaderingen bij en ervaar zodoende of een cultuur of gedragsprobleem speelt. Of misschien spelen andere zaken een verstorende rol. Zonder aanziens des persoons geef ik heldere en transparante feedback.

Flexibele inhuur

Bij grotere opdrachten ben ik beschikbaar als flexibele kracht. Dat maakt het mogelijk om tijdens piektijden toch alle activiteiten en taken gedaan te krijgen.

Ondersteuning

Moeten afdelingen ondersteund worden in het uitrollen van verbeterprogramma’s of het opzetten van KPI-matrixen en operationeel management? Ik kan tevens ondersteunend ingehuurd worden.

Lees meer over procesmanagement >>

"Samenwerken betekent committeren aan de gezamenlijke opdracht. Geen behoefte aan dure consultants? Kies dan voor No Cure - Pay Less."

No Cure - Pay Less

Speelt in uw organisatie een vraag of kwestie en wilt u graag weten of deze opgelost kan worden. Begint uw omzet te dalen of rijzen uw kosten de pan uit? Bent u de voorsprong op de concurrentie aan het verliezen? Dan wordt het tijd om eens kritisch en met een frisse blik naar uw bedrijf te laten kijken. Op basis van No Cure - Pay Less . Lees meer over mijn werkwijze >>

Uiteraard hebben we eerst een gesprek met elkaar om te ondervinden of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Deze kennismaking is vrijblijvend. Als we tot een samenwerking komen, zal dat zijn onder het principe No Cure - Pay Less. Ik ben namelijk overtuigd van het behalen van het beoogde resultaat. Op basis van gemaakte uren ‘na de bewezen werking van de oplossing’ zal ik pas een factuur opstellen. Pay Less, omdat ik wel wil, dat u zich committeert aan de opdracht. Dat kan door samen een eerlijke onkostenvergoeding af te spreken.