Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Ensõ E-volution brengt (proces-) prestaties naar een duurzaam en groots resultaat op een toegankelijke manier en haalt het maximale uit mens en organisatie.

Daarbij kan een doel zijn het creëren van zelfsturing, waarbij ik een aanpak hanteer die rustig is met een kalme vastbeslotenheid. In harmonie en samenwerking bepalen we welke verbeteringen nodig zijn voor het beheersen van kosten en invoeren van excellente klantprocessen.

Ik ben Lean Six Sigma Black Belt Consultant en gecertificeerd Agile Scrum master. Ik geloof in duurzame samenwerking. Ook ben ik ervan overtuigd dat het welzijn van het individu onontbeerlijk is voor het behalen van het resultaat. Ik zet dit om in de praktijk door prestatie-eisen te benoemen die helderheid geven voor wat er nodig is, wat het gezamenlijke belang is, zodat het beste uit mensen gehaald kan worden.

Lean Six Sigma

Lean Six Sigma is een wereldwijd bewezen methode voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van processen binnen bedrijven.

Deze methode maakt mensen bewust van zichzelf en de omgeving. De focus ligt op wat de klant écht belangrijk vindt. Deze aanpak leidt tegelijkertijd tot het reduceren van kosten, het verhogen van de klanttevredenheid én het verkorten van de doorlooptijd. Hierbij wordt geïnvesteerd in uw eigen mensen en gebruik gemaakt van hun kennis en kunde.

Lean Six Sigma biedt een framework waarmee een organisatie op een gestructureerde wijze continu kan verbeteren. Het implementeren van Lean Six Sigma geeft een organisatie een doelgerichte aanpak om de strategie om te zetten naar concrete resultaten en succesvoller te zijn dan haar concurrenten.

"Vandaag iets met elkaar bereiken, geeft onderling vertrouwen voor de dag van morgen."

Agile en Scrum

Agile Scrum is de filosofie van ‘see-feel-change’. Het is beter om al doende, met kleine stapjes, successen te boeken, dan na veel werk het systeem implementeren en falen.

Om het mislukken van kostbare projecten te voorkomen is, aanvankelijk in de ICT wereld, scrum ontwikkeld. Nu wordt Agile Scrum gebruikt bij een grote diversiteit van projecten.